El Consorci Sanitari de Terrassa permet una hora setmanal de visites als ingressats per Covid-19

Els pacients sense Covid-19 podran rebre un acompanyat durant cinc hores cada dos dies

Façana de l'Hospital de Terrassa (CST).
Façana de l'Hospital de Terrassa (CST). | Georgina Albreda
Redacció
01 de setembre del 2021
Actualitzat el 02 de setembre a les 11:20h
Coincidint amb la millora dels indicadors epidemiològics, el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha flexibilitzat les normes relacionades amb les visites als pacients, tant a l'Hospital de Terrassa com a l'Hospital Sant Llàtzer. Les noves mesures es troben en funcionament aquest dijous, 2 de setembre.

D'aquesta manera, a l'Hospital de Terrassa, les plantes lliures de Covid-19 es podran en dies intercalats. Els pacients del llit A podrà rebre visites els dimarts, dijous i dissabtes de 12 a 17 h, i el llit B els dimecres, divendres i diumenge a les mateixes hora. Només hi podrà anar un visitant al dia, que sempre ha de ser el mateix.

A les plantes amb Covid-19, una mateixa persona podrà visitar els pacients del llit els dimecres de 12.30 a 13.30 h i els pacients del llit B els dijous de 12.30 a 13.30. Així doncs, els ingressats passen a gaudir d'una hora setmanal de visita. Fins ara no es permetia visitar els pacients ingressats.

A l'Hospital de Sant Llàtzer es permeten visites al llit A i C els dimarts, dijous i dissabtes de 12 a 17 h, i al llit B, els dimecres, divendres i diumenges a la mateixa franja horària. A les Unitats de Cures Intensives (UCI) no es permeten visites excepte en cas excepcionals, mentre que nens i embarassades (a la Sala de Parts) podran estar sempre acompanyats.