1 de 10
Art

Tània Font presenta les seves escultures femenines a la Factoria Cultural

L’exposició Quàlia es podrà veure fins el 2 d'octubre de manera gratuïta

Tània Font treballant al seu taller | Factoria Cultural de Terrassa
per M.R., Terrassa, Catalunya | 31 d'agost de 2021 a les 15:59 |
Aquest article es va publicar originalment el 31 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dijous 2 de setembre es presentarà a l’Espai La Galeria de la Factoria Cultural de Terrassa l’exposició Quàlia, de l’artista palamosina Tània Font. La mostra s’inaugurarà amb un acte presentat pel director de cine Lluís Danés i es podrà visitar de manera gratuïta fins al 2 d’octubre entre les 16 i les 21 hores.

Quàlia és una mostra que neix amb la voluntat d’explicar experiències subjectives, les escultures de Font reflexionen sobre la construcció i deconstrucció del subjecte femení, així com la difícil relació que les dones han tingut amb la paraula: una llarga història de silencis.


Tània Font és una artista multidisciplinària formada en dibuix, pintura, escultura, joieria i gravat. Tot i  així, la seva producció artística s’ha centrat en la pintura i l’escultura, destacant la figura humana en la seva obra, en especial en la figura de la dona.

Compta amb una experiència de 20 anys treballant l’escenografia en molts projectes per a teatre i televisió. En el camp de l’escultura, també ha realitzat escultura hiperrealista per a museus al costat nombrosos escultors, com el biòleg Ramon López.

 

Participació