coronavirus

On em puc vacunar sense cita prèvia a Terrassa aquesta setmana?

Hi ha tres punts de vacunació operatius a la ciutat

per Redacció, Terrassa, Catalunya | 31 d'agost de 2021 a les 10:59 |
Vacunació contra la Covid-19 | Josep M. Montaner
Terrassa acull actualment tres punts de vacunació on no cal cita prèvia. A banda del centre cívic Montserrat Roig, tant l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i l'Hospital de Terrassa ofereixen la possibilitat de rebre la injecció sense demanar hora. Només s'ha de portar a sobre la targeta sanitària o un document identificatiu com el DNI o el NIE.

Al Montserrat Roig (avinguda de Barcelona, 180), s'hi pot anar de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i el dissabte, de 8 a 14.30 h. Fins el 2 de setembre s'hi utilitzarà Pfizer, i el dia 3, Pfizer i AstraZeneca.


L'edifici del carrer del Castell, 25 també és un punt de vacunació. En aquest cas, s'hi pot anar tota la present setmana, de dilluns a divendres. El centre obre de 16 a 20 h i s'hi ofereix Moderna i Pfizer. Al CAP Sant Llàtzer s'ofereix Janssen, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, als major de 40 anys.

A l'Hospital de Terrassa, les persones que es vulguin vacunar sense cita prèvia poden acudir-hi els dies 31 d'agost i 1, 3 i 4 de setembre. Fins divendres, s'hi pot anar de 16 a 20 h, i el dissabte, de 9 a 14 h. S'hi ofereix la vacuna de Moderna. De dilluns a divendres, de 8 a 14 h, s'ofereix Janssen als majors de 40 anys.

Per a conèixer més punts de vacunació, consulta aquest enllaç.

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​
 

 

Participació