ENQUESTA

Enquesta: creus que s'ha de recuperar el toc de queda a Terrassa?

Participa a l'enquesta de LaTorre

L'avinguda de Jacquard de Terrassa, durant el toc de queda. | Arnau Alcalà
per Redacció, Terrassa, Catalunya | 24 d'agost de 2021 a les 10:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de setmanes amb toc de queda a Terrassa, el confinament nocturn ja no es troba vigent a la ciutat des del passat divendres, 20 d'agost. El Govern demanava aplicar-hi les restriccions de mobilitat nocturna una setmana més, però va ser el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) qui va denegar la petició.

Finalment, el magistrat només va aprovar el toc de queda a 19 municipis catalans, entre els quals només s'hi troba un municipi vallesà, Badia del Vallès. Fa una setmana, el TSJC ratificava la seva posició després d'una nova proposta del Govern, en què tornava a demanar aplicar el confinament nocturn a les principals ciutats vallesanes. Des del passat dijous, el Govern va descartar aplicar el toc de queda a cap municipi i actualment, cap població catalana té aplicat el confinament nocturn.

I tu, creus que la mesura també s'hauria d'aplicar a Terrassa tot i la negativa del jutge? Vota sota aquestes línies a l'enquesta de LaTorre.

 
 

 

Participació