Urbanisme

Veïns de Sant Pere, molestos amb unes obres públiques de matinada

Els treballs, que afecten el carrer Catalunya, pretenen millorar la xarxa d'abastament d'aigua

per M.S., Terrassa, Catalunya | 20 d'agost de 2021 a les 14:59 |
Unes obres públiques de matinada han despertat als veïns del carrer Catalunya, al barri de Sant Pere de Terrassa. Un veí ha publicat un vídeo a xarxes socials criticant que l'activitat, cap a les dues de la matinada, provoquen "soroll i no deixen descansar els veïns". En la mateixa direcció, l'usuari recorda: "N'hi ha que treballem l'endemà".

Segons ha pogut saber LaTorre, l'activitat nocturna va començar aquest dijous poc abans de les onze del vespre i s'han allargat durant la matinada de divendres. A més, diversos veïns informen que "no se'ls ha avisat". En aquest context, asseguren, és "impossible" descansar. Aquesta situació ha provocat molèsties a residents de la zona.


Es tracta d'uns treballs que pretenen millorar la xarxa d'abastament d'aigua potable. Les obres, a càrrec de l'empresa municipal d'aigua, Taigua, afecten la plaça Mestre Serrat, el carrer Catalunya i el carrer Bartomeu Amat. La intenció de l'Ajuntament de Terrassa és finalitzar-les el 3 de setembre. Fins aleshores, el carrer Catalunya es manté tallat al trànsit.

 

 

Participació