Aquesta és la programació de la Festa Major de Matadepera 2021

Del dijous 26 al dilluns 30 d’agost el municipi ofereix tota mena d’activitats esportives, culturals i tallers

Gegants desfilant a la Festa Major de Matadepera el 2019
Gegants desfilant a la Festa Major de Matadepera el 2019 | Ajuntament de Matadepera
M.R.
23 d'agost del 2021
Actualitzat el 26 d'agost a les 16:23h
La Festa Major de Matadepera 2021 se celebra des d'aquest dijous, 26 d'agost, plena d'activitats esportives, culturals i tallers per a totes les edats. La programació contempla actes fins al dilluns 30 d'agost. En aquesta edició, destaquen les iniciatives esportives per la gran varietat de modalitats i jocs que tindran cabuda en format de torneig o prova, des del ja clàssic campionat de futbol i petanca, passant pel ping-pong i l'skate, fins al golf, l'hoquei herba o l'eslàlom de cotxes sense carnet.

També hi haurà una gran oferta de concursos, tallers i treballs manuals per als més petits i grans com el taller de grafitis, el concurs de totxos, un trencaclosques gegant, el taller d'experimentació i el concurs de dibuix i pintura infantil. A més, les peces dels concursos s'exposaran durant els dies de Festa Major.

Per altra banda, els aficionats a la fotografia poden participar en el concurs d'Instagram de Matadepera, amb la millor foto o instastory que millor reflecteixi l'esperit del municipi durant la Festa Major d'aquest any.

Pel que fa a les activitats culturals, durant els cinc dies la Festa acollirà concerts amb música en directe de grups convidats i locals, obres de teatre i diverses exposicions artístiques, entre les quals destaquen la mostra de gegants i gegantins de Matadepera i la trobada de cotxes clàssics que recorreran el municipi.

Des de l'Ajuntament recorden que a tots els actes organitzats per diferents entitats se seguiran les mesures en matèria de salut pública dictades per les autoritats sanitàries. Pots consultar el programa amb els horaris i les activitats aquí sota.

 

Programa complet de la Festa Major de Matadepera 2021 by naciodigital on Scribd