covid-19

El nombre d'ingressats als hospitals de Terrassa continua disminuint

El risc de rebrot continua baixant respecte al divendres passat, però la Rt ha augmentat lleugerament

per La torre del Palau, 16 d'agost de 2021 a les 08:00 |
L'Hospital de Terrassa | Georgina Albreda
Continua disminuint el nombre de persones ingressades per Covid-19 als hospitals de Terrassa. En concret, divendres atenien 92 pacients, 40 menys que el divendres anterior, quan n'hi havia 132, una dotzena menys que la setmana passada. D'aquests, 15 (-2) es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i sis més a la unitat de semicrítics.

L'Hospital de Terrassa atén 46 pacients a planta (-15) i manté els 8 a l'UCI, i un més és atès pel CST a domicili. Pel que fa a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, actualment hi ha 24 (-23) pacients a planta, sis (+2) a la unitat de semicrítics, i set (-1) a l'UCI.


Pel que fa a la resta d'indicadors també el risc de rebrot ha baixat més de 200 punts en una setmana (318) i la velocitat de contagi augmenta lleugerament, però continua molt per sota d'1 (0,81). Durant la setmana passada es va registrar una nova defunció a la ciutat.

Fins al dia d'avui, Salut xifra en 25.982 els casos positius per Covid-19 detectats a Terrassa des de l'inici de la pandèmia.


Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​
-Hospital de Terrassa : 46 + 8 pacients a la UCI = 54
-Hospitalització Domiciliària: 1

- HUMT
7 pacients Covid a la UCI
6 pacients Covid a la Unitat de Semicrítics
24 pacients Covid a planta d’hospitalització
0 pacients Covid Hospitalització a Domicili

 

Participació