Terrassa

Canvis a l'alcaldia de Terrassa per una leucèmia greu del fill gran de Ballart

"Avui la meva prioritat absoluta és que el meu fill es curi"

per Irene Montagut, Barcelona | 15 d'agost de 2021 a les 11:10 |
Jordi Ballart | Adrià Costa
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha anunciat aquest diumenge al matí que el seu fill gran pateix una leucèmia greu. En un comunicat emés a través del seu compte de Twitter, Ballart ha deixat clar que ara la seva "prioritat absoluta" és que el seu fill es curi i, per tant, es "reorganitzarà l'alcaldia".
 

Fa poc més de dos anys que Ballart i la seva parella, Ignasi Sagalés, es van convertir en pares de tres germans, els mateixos dos anys que Ballart porta al capdavant de l'alcaldia de la tercera ciutat més important de Catalunya, Terrassa. "Disculpeu si els propers mesos no us atenc ni responc com he intentat fer sempre", ha dit als egarencs.


Ballart parla de "reorganitzar la vida", però també l'alcaldia, ara que tot s'ha capgirat. "L'ingrés a l'hospital serà llarg i jo estaré al seu costat", ha dit fent referència al seu fill gran. Així, en els propers dies des del consistori informaran com es reorganitzaran les funcions de l'alcaldia: "Gràcies per la vostra comprensió". 

"Estem en bones mans i anirà bé, però ja ens han advertit que el camí serà llarg i molt dur". El batlle ha agraït la tasca dels professionals sanitaris que estan a càrrec del seu fill: "No vull deixar d'admirar i agrair la humanitat de cadascun dels i les professionals que ens estem trobant aquests dies a l'Hospital de Sant Joan de Déu".

 

Participació