L'ecoRD, millor cotxe autònom a les proves de resistència i temps a una volta a Montmeló

En les competicions estàtiques, l'equip UPC ecoRacing ha estat finalista

L'ecoRD
L'ecoRD | UPC Terrassa
Redacció
09 d'agost del 2021
L'UPC ecoRacing ha tornat a competir aquest cap de setmana amb l'ecoRD, el primer vehicle autònom de l'equip, al Circuit de Barcelona-Catalunya, després dels bons resultats aconseguits al Formula Student de Suïssa.

El vehicle ha demostrat un gran rendiment en les proves dinàmiques de la competició, i ha estat el millor en les proves de resistència i de millor temps a una volta. Així, s'ha reafirmat la gran capacitat d'adaptació de l'equip, que en tan sols dos anys ha dissenyat i construït un vehicle ràpid i fiable, que s'adapta a les condicions de cada circuit. L'objectiu, vèncer a les proves de resistència, s'ha complert aquest dissabte.

Als esdeveniments estàtics de la competició, Design Event, Cost Event i Business Plan, l'ecoRacing ha estat finalista. En aquestes, es valora el procés de disseny, la gestió dels recursos econòmics i la capacitat de crear i presentar un model de negoci amb el monoplaça com a element central.

L'equip que ha dissenya l'ecoRD es mostra molt satisfet de veure reflectit, amb aquests trofeus, la dedicació i esforç que han dedicat al projecte, tancant una temporada brillant i que els dona impuls per seguir millorant i competint al màxim nivell.