coronavirus

On em puc vacunar sense cita prèvia a Terrassa?

Salut recorda que els adolescents menors de 16 anys han d'anar acompanyats dels seus pares o tutors, i la recomanació de vacunar-se a les embarassades

per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 16 d'agost de 2021 a les 10:30 |
Vacunació contra la Covid-19 | Josep M. Montaner
El Centre Cívic Montserrat Roig és a hores d'ara un punt de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia. Totes les persones més grans de 12 anys hi podran assistir en l'horari d'obertura de l'equipament, de 9h a 13h i de 15h a 19.30h

A més d'aquest centre, a Terrassa també s'ha habilitat amb el mateix fi l'Hospital de Terrassa, els CAP Terrassa Nord i Terrassa Est i el CAP Sant Llàtzer. Consulta aquí tots els horaris, vacunes i edats dels pacients. A banda, els majors de 40 anys poden vacunar-se amb Janssen a la planta -2 de l'Edifici Estació de MútuaTerrassa, cada dia de 10 a 14 h.


Es recorda que els adolescents menors de 16 anys han d'anar acompanyats dels seus pares o tutors legals, i també la recomanació de vacunar-se a les embarassades.

La vacunació contra la Covid té l'objectiu d'arribar a la immunitat de grup, que és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia. A més de la vacuna, també és important mantenir les mesures com la distància de seguretat, rentar-se les mans freqüentment i dur sempre la mascareta, i ventilar els espais tancats.


Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació