El Col·legi d'Advocats de Terrassa se suma a la comunitat virtual MEDIEM

La col·laboració consisteix a compartir coneixements i experiències de mediació en matèria d'habitatge

La seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa
La seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa | Web/ICATER
Marta Casas
09 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:54h
El Col·legi d'Advocats de Terrassa s'ha sumat recentment a la comunitat virtual MEDIEM - Xarxa de serveis de mediació en matèria d'habitatge de Catalunya, tot signant un conveni de col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Aquesta col·laboració consisteix a compartir coneixements, experiències i sinergies entre les entitats que investiguen i generen continguts, i les treballen en aquest àmbit perquè tots els professionals dels serveis de mediació de les administracions i el tercer sector social tinguin al seu abast els millors recursos per resoldre les situacions problemàtiques relacionades amb l'habitatge.

Així, els professionals i les entitats poden accedir a la plataforma virtual per accedir a recursos sobre la pràctica de mediació, a un fòrum obert al debat; també poden fer consultes individualitzades i rebre suport de serveis i entitats de mediació. L'adhesió dles col·legis professionals, com l'ICATER, i de les entitats del tercer sector social i de les universitats permet sumar el seu bagatge professional i d'investigació per aquests recursos.

L'objectiu de la xarxa MEDIEM, és evitar la pèrdua de l'habitatge de les persones que es puguin trobar en risc d'exclusió residencial.