Medalla de xocolata per Àlvaro Granados i Bernat Sanahuja

Medalla de xocolata per a Bernat Sanahuja i Àlvaro Granados
Medalla de xocolata per a Bernat Sanahuja i Àlvaro Granados | RFEN
Marta Casas
08 d'agost del 2021
Actualitzat a les 15:45h
La selecció espanyola masculina de waterpolo no ha aconseguit aquesta matinada la medalla de bronze, després de perdre el partit corresponent al tercer i quart lloc del torneig dels Jocs Olímpics de Tòquio davant Hongria (9-5). Així, Àlvaro Granados i Bernat Sanahuja s'hauran de conformar amb la "medalla de xocolata", malgrat haver estat el millor equip a la fase de grups i haver competit a un gran nivell.

El partit davant la potent selecció hongaresa ha estat força igualat en la primera part, tant que s'ha arribat al temps del descans amb un empat a 5, i sense aconseguir cap avantatge clara durant els primers 16 minuts.

A la represa, els nois de David Martín s'han encallat en atac i no han estat capaços de sumar cap nova diana en tota la segona part, un temps en què no s'han aprofitat les superioritats i en canvi els hongaresos sí, aconseguint els quatre gols que han establert el marcador definitiu.