Dani Olmo, medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio

La selecció espanyola perd la final davant del Brasil (2-1)

La selecció espanyola de futbol, plata als Jocs Olímpics de Tòquio | Twitter/@losjuegosolimpicos
Marta Casas
07 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:23h
La selecció espanyola masculina de futbol, amb el terrassenc Dani Olmo a les seves files, s'ha penjat aquest migdia la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio, després d'haver perdut aquest migdia la final del torneig de futbol (1-2) davant del Brasil, vigent campió olímpic.

L'empat a zero s'ha mantingut durant pràcticament tota la primera part, fins i tot amb un penal fallat per la selecció brasilera, però en el temps de descompte, la canarinha s'avançava en el marcador amb un gol de Cunha que ha arribat després d'un error defensiu de la selecció espanyola.

A la segona part, Espanyha aconseguit igualar el marcador al minut 62 amb un gol de Mikel Oyarzabal, i es podia haver posat per davant si la sort hagués somrigut en les dues ocasions clares de què han gaudit abans d'arribar al final del partit. Amb empat a 1, però, nova pròrroga per a la selecció espanyola, que ha hagut d'esgotar el temps extra en tots els partits de la fase final del torneig.

Uns 30 minuts d'afegits que han estat molt decantats per als brasilers, que a força d’insistir han aconseguit el 2-1 definitiu al minut 109, de les botes de Malcom.