Tres victòries i una eliminació aquest cap de setmana als Jocs Olímpics

Els esportistes terrassencs, protagonistes a l'hoquei herba femení, el waterpolo masculí i el futbol | La selecció masculina d'hoquei herba, eliminada

La selecció espanyola de waterpolo masculí als Jocs Olímpics de Tòquio
La selecció espanyola de waterpolo masculí als Jocs Olímpics de Tòquio | COE
Marta Casas
02 d'agost del 2021
Bon paper dels esportistes de Terrassa aquest cap de setmana a Tòquio. Totes les disciplines amb presència egarenca han aconseguit els seus objectius i l'aportació dels locals ha estat determinant.

En hoquei herba, les noies d'Adrian Lock han guanyat l'últim partit de la fase de grups davant del Japó per 1-4, i aconsegueixen així el passi als quarts de final com a segones de grup. Un dels quatre gols, que ha sentenciat el partit, ha estat obra de Berta Bonastre. L'unica nota negativa, en clau local, és que el seleccionador del Japó, Xavi Arnaus, també és terrassenc.

Pel que fa al waterpolo, contundent victòria dels nois de David Martín davant d'Austràlia (5-16), amb quatre gols d'Àlvaro Granados. Els espanyols esperen ara l'últim rival de la fase de grups, Croàcia, l'única que li pot disputar la primera plaça del grup.

Finalment, al futbol, el terrassenc Dani Olmos ha estat l'encarregat d'igualar el marcador al partit amb Costa d'Ivori, que havia començat marcant al minut 10. La selecció espanyola dominava fins al minut 90, quan els ivorians han donat l'ensurt, marcant pocs segons després del temps de descompte. Espanya, però, ha aconseguit marcar l'empat i forçar la pròrroga, que ha acabat amb el resultat de 5-2.

Així, la selecció espanyola es classifica per a les semifinals i, en cas de guanyar, s'assegurarà la medalla de bronze.

Diumenge, la selecció masculina d'hoquei herba va disputar el seu partit de quarts de final davant la selecció de Bèlgica, en què va caure derrotada per 1-3, amb la qual cosa va dir adeu a les semifinals.