Pau Quemada porta la selecció espanyola d'hoquei herba als quarts de final

En waterpolo femení, Bea Ortiz ha estat la màxima golejadora d'una important victòria amb color egarenc

Pau Quemada celebra el gol que ha certificat la classificació d'Espanya
Pau Quemada celebra el gol que ha certificat la classificació d'Espanya | COE
Marta Casas
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:09h
La selecció espanyola masculina d'hoquei herba ha aconseguit aquesta matinada segellar el seu passi als quarts de final als Jocs Olímpics de Tòquio. Tot i que havien començat amb molt mal peu la competició, un empat davant d'Austràlia certifica que els redsticks lluitaran per una medalla.

El partit, que ha començat una hora tard a causa de la pluja, ha estat molt igualat en el seu inici, i ha requerit una gran actuació de la defensa i del porter espanyols. Al segon quart, Austràlia ha aconseguit avançar-se en el marcador, i Espanya s'ha quedat amb un jugador menys.

Tot i la situació adversa, els redsticks han continuat generant ocasions, i finalment l'empat ha arribat pocs minuts abans del final, obra de Pau Quemada, del Club Egara, que ha transformat un penal-còrner.
 
Important victòria de la selecció femenina de waterpolo, amb important contribució de les jugadores de Terrassa
Al migdia, la selecció femenina de waterpolo disputava el seu partit davant d'Austràlia, amb l'obligació de guanyar de més de dos gols si volien classificar-se per als quarts de final com a primeres de grup.

Dit i fet, el combinat espanyol ha guanyat amb un avantatge de sis gols, molts d'ells amb color egarenc. Bea Ortiz ha estat l'autora de cinc gols, un altre ha estat de Pili Peña i la boia Paula Leitón, que ha estat determinant en defensa, ha contribuït a la victòria amb dues dianes.

El partit ha estat igualat al principi, però les jugadores espanyoles han tingut pocs errors en atac i molta solvència en defensa, cosa que ha permès que especialment la segona part hagi estat molt còmoda per a Espanya.

Amb aquest resultat, la selecció femenina es classifica com a primera de grup i espera rival als quarts de final, amb la tranquil·litat d'haver evitat l'encreuament amb un dels més perillosos, els Estats Units.
 

Bea Ortiz, a punt de fer un llançament Foto: RTVE