Terrassa decreta un dia de dol per la mort d'una menor en l'incendi d'un pis

A les 12 del migdia s'ha convocat un minut de silenci al Raval de Montserrat

Així ha quedat l'edifici on ha mort una menor.
Així ha quedat l'edifici on ha mort una menor. | ACN / Albert Segura
A.M
29 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:02h
Desenllaç fatal per l'incendi en un pis aquest dimecres a Terrassa. Com a conseqüència del foc, una menor de quatre anys ha mort després de ser traslladada en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron. L'Ajuntament de Terrassa ha decretat un dia de dol oficial i ha convocat un minut de silenci per aquest dijous a les 12 hores. 

S'ha convocat a la ciutadania a les portes del mateix Ajuntament, al Raval de Montserrat, com a mostra de condol i en record de la víctima mortal causada per l'incendi en un habitatge del carrer de Garcia Humet. També s'han anul·lat tots els actes oficials dels regidors per aquest dijous i les banderes onejaran a mig pal. 

El mateix alcalde, Jordi Ballart, ha mostrat el seu condol a la família a través de les xarxes socials. "Colpit per la mort d'una nena de quatre anys. Acompanyo en el sentiment a la família i estem al seu costat en aquests moments tan durs". 
 
El foc es va originar al número 15 del carrer Garcia Humet de la ciutat vallesana i va afectar un pis de la segona planta d'un edifici de planta baixa més dues alçades. Els Bombers hi van treballar amb set dotacions. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.