Recital de gols dels jugadors de Terrassa al waterpolo masculí als Jocs Olímpics

Nova victòria de les "redsticks", que aconsegueixen la classificació virtual per als quarts de final

Marta Casas
29 de juliol del 2021
Victòria còmoda de la selecció espanyola masculina de waterpolo aquesta matinada davant la selecció del Kazakhstan (16-4). Una victòria que ha comptat amb una important aportació terrassenca, ja que Àlvaro Granados (5) i Bernat Sanahuja (3) han marcat la meitat dels gols de l'equip.

Espanya ha estat molt superior als seus rivals des del primer minut, tant en defensa com en atac, i no ha donat cap mena d'opció als kazakhs, ja que interessava treure com més gols d'avantatge millor, ja que serà un aspecte clau a l'hora de definir les classificacions per als quarts de final. El marcador, al descans, ja era de 9-0.

Després d'aquest partit còmode, a la selecció espanyola li esperaran rivals tan durs com els dos primers: Austràlia i Croàcia.

La selecció espanyola de waterpolo masculí, en un temps mort Foto: COE

Nova victòria de l'hoquei herba femení, que es classifica virtualment per quarts de final
Les "redsticks" han aconseguit la seva segona victòria consecutiva, que les classifica virtualment per als quarts de final de la competició. La matadeperenca Berta Bonastre, del Club Egara, ha aconseguit un dels dos gols que el combinat espanyol ha marcat davant la Xina.