coronavirus

Baixen lleugerament els ingressats als hospitals de Terrassa per Covid

Salut ha notificat dues defuncions més des de dilluns a la ciutat

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 28 de juliol de 2021 a les 13:00 |
UCI de l'Hospital MútuaTerrassa. | Albert Alemany
La cinquena onada segueix fent estralls a Terrassa. Tot i que les xifres d'ingressats han disminuit lleugerament, respecte de dilluns, la situació als centres hospitalaris encara és preocupant. En concret, els hospitals de la ciutat atenen 146 pacients, una vintena menys que dilluns. D'aquests, 19 es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i nou més a la unitat de semicrítics. A més a més des de dilluns s'han registrat dues morts més. 

L'Hospital de Terrassa atén 52 pacients a planta (-8) i manté els 11 a l'UCI. A l'Hospital Sant Llàtzer hi ha dos pacients més, i uns tres més (-1) són atesos pel CST a domicili. Pel que fa a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, actualment hi ha 54 (-8) pacients a planta, nou (+1) a la unitat de semicrítics, vuit (+1) a l'UCI i set (-1) en atenció domiciliària.


La resta d'indicadors es mantenen en nivells preocupants, tot i que baixen: el risc de rebrot ja se situa per sota del llindar dels mil punts (998) i la velocitat de contagi baixa de l'1, situant-se en 0,93. Els contagis setmanals s'han reduït i se situen en 1.138.

Fins al dia d'avui, Salut xifra en 24.668 els casos positius per Covid-19 detectats a Terrassa des de l'inici de la pandèmia, i 541 difunts.


Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació