esport adaptat

El CN Terrassa renova el conveni de col·laboració amb el CE Horitzó de Rubí

El club de la ciutat veïna continuarà practicant la natació i el bàsquet adaptat a discapacitats intel·lectuals a les instal·lacions de Terrassa

per Marta Casas, Terrassa, Catalunya | 27 de juliol de 2021 a les 16:00 |
Joan Herrera i Josep Bernabeu, presidents de les entitats, signen el conveni | Cedida/CE Horitzó
El Club Natació Terrassa i el Club Esportiu Horitzó de Rubí han renovat aquest dimarts el conveni de col·laboració perquè l'entitat d'esport adaptat de la ciutat veïna pugui continuar utilitzant les instal·lacions de Terrassa per la temporada vinent. 

En concret, les instal·lacions del CN Terrassa acullen les disciplines de natació i bàsquet adaptat a discapacitats intel·lectuals. La renovació del conveni, doncs, permetrà la continuïtat de tres grups de natació i les teràpies aquàtiques individuals a la piscina olímpica del club egarenc, i també als entrenaments dels equips de bàsquet a les pistes del Pla del Bonaire.


Els dos presidents, Joan Herrera per part del Terrassa i Josep Bernabeu per part del CE Horitzó, han mostrat la seva voluntat de continuar col·laborant en aquests i altres projectes conjunts que puguin sorgir al llarg de la temporada.

 

Participació