Successos

Detingut a Terrassa per triplicar la taxa d'alcohol permesa

El propietari del vehicle va donar 0,75 mg/l en la primera prova d’alcoholèmia i 0,68 mg/l en la segona

per M.R., Terrassa, Catalunya | 27 de juliol de 2021 a les 17:47 |
La Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada d’un conductor que alertava d’una furgoneta que conduïa a alta velocitat i de manera erràtica. L’avís va ser a les 18.51 del dilluns 26 de juliol, mentre el conductor veia davant seu el comportament perillós de la furgoneta per la carretera de Matadepera.

Una dotació de la Policia Municipal va traslladar-se al lloc dels fets i ràpidament va localitzar-la i veure que encara seguia conduint a una velocitat anormalment alta. Abans de parar el vehicle, els agents van ser testimonis d’una frenada brusca de la furgoneta abans d’arribar a un radar per, immediatament, tornar a accelerar per seguir per sobre del límit de velocitat establert.


Finalment, els agents van aconseguir detenir el conductor del vehicle a la cruïlla amb el carrer Ample, al barri de Sant Pere, per realitzar-li la prova d’alcoholèmia. Un cop finalitzada, el resultat va ser positiu amb 0,75 mg/l i es va procedir a una segona prova que també va ser positiva, aquest cop amb 0,68 mg/l. Amb aquestes xifres el conductor serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

 

 

Participació