A presó per cometre robatoris amb un ganivet de grans dimensions a comerços de Terrassa

L'home amenaçava les víctimes i després les tancava en alguna sala de l'establiment

Els Mossos detenen un home de Terrassa
Els Mossos detenen un home de Terrassa | @mossos
M.C
26 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:58h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 21 de juliol, un home de 41 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació a comerços de Terrassa, sempre seguint el mateix modus operandi: entrava a l'establiment amb mascareta i ulleres de sol, amenaçava les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i les tancava en una sala per tal de fugir del lloc.

Els robatoris es van produir el 20 de març al carrer Colom, l'11 de juliol a una benzinera i el 21 de juliol al carrer Menéndez Pelayo. En total es va endur 1.435 euros: 710 euros al primer establiment, 375 euros al segon, a més del telèfon mòbil de la dependenta; i 150 euros més al tercer establiment, a més de 200 euros i un anell que duia posat la dona. Va ser després del segon fet quan els Mossos van obrir una investigació en veure les coincidències en la descripció i el mètode per robar.

Els agents ja tenien un sospitós que coincidia amb la descripció: portava una barba pèl-roja, que semblava postissa, i es cobria el rostre amb ulleres i mascareta

En el tercer robatori, el lladre va tancar la dona en una habitació de la botiga, però el pany no tancava bé i la víctima va poder sortir a demanar ajuda. Quan els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Terrassa van rebre l'avís, es van desplaçar al lloc i al cap d'una estona el van poder localitzar. També van trobar, en un cubell d'escombraries proper, el moneder de la dona i una barba pèl-roja.

Dissabte, l'arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, que va decretar el seu ingrés a presó.