30 denúncies per incompliments de les mesures per frenar la Covid en un cap de setmana

A algunes persones se les va denunciar per altres incompliments

Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa
Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
26 de juliol del 2021
Actualitzat a les 14:03h
La Policia Municipal de Terrassa ha interposat aquest cap de setmana fins a 30 denúncies per incompliment de les mesures per contenir la Covid-19, 12 el dissabte i les 18 restants, diumenge.

La matinada de divendres a dissabte es van denunciar dues persones que circulaven pel carrer Major fora del toc de queda, tres persones més al carrer Cardaire, i quatre al passeig Vint-i-dos de juliol, entre les 2.25h i les 4h de la matinada. Les dues primeres persones també van ser denunciades per desobediència i falta de respecte.

Els agents també van denunciar un home que circulava sense causa justificada pel parc del Pla de la font de l'Apotecari, que a més anava en patinet elèctric per la vorera i duia 2,80 grams d'haixix

Dues persones més van ser denunciades per no dur la mascareta posada, a les 12h, a l'interior del Mercat de la Independència.

Pel que fa a la matinada de dissabte a diumenge, es van posar sis denúncies per fer botellot a l'avinguda de l'Abat Marcet, cinc més per circular sense causa justificada pel carrer d'Arquímedes a les 4h, i tres més pel mateix motiu a l'avinguda del Vallès.

A més, es van denunciar tres persones al carrer de Ramón y Cajal, que no només es trobaven al carrer sense causa justificada sinó que estaven buidant contenidors d'escombraries; i es va interposar una denúncia a la responsable d'un establiment de restauració del carrer Frederic Mompou que incomplia els límits d'aforament i de distància física interpersonal, a més de diversos clients a l'interior incomplint la normativa sobre l'ús de la mascareta.