El camp polivalent de les Fonts estarà llest a finals d'agost

Properament s'instal·laran uns mòduls prefabricats de manera temporal que acolliran serveis com els vestidors o espais d'oficines

Club de Rugby Carboners de Terrassa.
Club de Rugby Carboners de Terrassa. | Rafel Casanova BCF
A.M
26 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:52h
El futur camp polivalent de rugbi i futbol de les Fonts estarà enllestit a finals d'agost. En una visita institucional aquest dilluns 26 de juliol al matí, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dit que treballen amb la previsió que el dilluns 23 d'agost ja estigui disponible per a entrenaments i que al llarg del mes de setembre estarà plenament operatiu per acollir la competició esportiva.

El camp serà l'espai per realitzar les activitats esportives la Unió Esportiva Les Fonts i el Club de Rugby Carboners de Terrassa. A més a més, Ballart també ha avançat que l’Ajuntament de Terrassa executarà una solució provisional per tal que les entitats disposin d’uns espais dignes que els permetin portar a terme les activitats esportives amb normalitat.

Així, s’instal·laran properament uns mòduls prefabricats de manera temporal per cobrir aquestes necessitats i que acolliran serveis com els vestidors o espais d'oficines. Ja s'ha instal·lat la gespa i properament es començarà a instal·lar el mobiliari esportiu i el tancament perimetral del terreny de joc.

D'aqusta manera, s’han donat per finalitzades les obres d’urbanització, paviment asfàltic i serveis d'enllumenat i aigua, amb la instal·lació de la gespa, unes obres finançades íntegrament per l’Ajuntament de Terrassa.

La visita s'ha fet aquest matí i Ballart ha anat acompanyat per de la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, de la presidenta del Club de Rugby Carboners de Terrassa, Marie Teixidor i del president de la Unió Esportiva Les Fonts, Artur Travesa.