Terrassa estrena nous passos de vianants per animals

La iniciativa busca reduir els atropellaments en els 15 punts de la ciutat

Pas de vianants per a animals a Terrassa
Pas de vianants per a animals a Terrassa | Ajuntament de Terrassa
M.R.
26 de juliol del 2021
L’Associació de Defensa Animal Professional (DAP) i la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Terrassa han instal·lat noves senyalitzacions per a animals a la ciutat. Es tracta de passos de vianants per animals domèstics que acompanyaran les clàssiques ratlles blanques amb petjades de color groc fluorescent.

La iniciativa, pionera a Europa, busca alertar als conductors en 15 punts negres de la ciutat on més atropellaments a animals es donen. Aquestes localitzacions coincideixen en zones properes a colònies de gats i espais de lliure circulació de gossos.

Així doncs, en veure la senyalització, els conductors estaran més atents i es garantirà una circulació més segura, tant per als animals com per als conductors dels vehicles, especialment per als motoristes i usuaris de Vehicles de Mobilitat Personal.

Amb aquests originals passos de vianants es busca reduir l’accidentalitat on intervenen animals, en la que cada any en moren desenes per aquesta causa a Terrassa, apunten des de l'Associació de Defensa Animal.