Debut desigual dels esportistes de Terrassa als Jocs Olímpics

Importants victòries al waterpolo i al futbol, però amargues derrotes a l'hoquei herba, esport insígnia de la ciutat

La selecció femenina de waterpolo compta amb tres jugadores del CN Terrassa
La selecció femenina de waterpolo compta amb tres jugadores del CN Terrassa | RFEN
M.C.
26 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:48h
Tots els esportistes de Terrassa han debutat aquest cap de setmana als Jocs Olímpics de Tòquio, en el que han estat les primeres jornades de cadascuna de les disciplines amb presència egarenca

Les seleccions masculina i femenina de waterpolo van aconseguir importants victòries davant la vigent campiona olímpica, Sèrbia (12-13), i el combinat de Sud-àfrica (29-4) respectivament. En tots dos casos els representants de la ciutat van contribuir a aquestes victòries: Álvaro Granados i Bernat Sanahuja anotant dos gols cadascun, i Bea Ortiz (4), Paula Leiton (3) i Pili Peña (1), amb vuit.

Pel que fa al futbol, l'equip de Dani Olmo és líder del grup C de la classificació gràcies a una victòria per la mínima davant del combinat d'Austràlia (1-0), tot i que el seu debut també va ser un inesperat empat a 0 contra Egipte.

No hi va haver tanta sort per a l'esport insígnia de Terrassa, l'hoquei herba, que aporta fins a 14 representants locals a les seleccions masculina i femenina. Els primers van perdre davant Nova Zelanda (4-3) i encara no sumen cap victòria en aquests Jocs. Ara, queden tres partits davant l'Índia, el Japó i Austràlia. Pel que fa a les noies, debut amb derrota davant Austràlia (3-1) i amb l'entrenador, Adrian Lock, confinat per haver donat positiu per Covid-19. 

Aquest dilluns, els esportistes terrassencs tornaran a disputar partits a les seves disciplines: en hoquei herba femení, Espanya s'enfrontarà a Argentina (12h) i en waterpolo femení, al Canadà (12.40h).