Presó per un dels joves implicats en una pallissa en grup durant la Festa Major de Terrassa

L'agressor, de 23 anys, tenia antecedents per fets similars i va ser detingut aquest dijous juntament amb un menor

Els Mossos van detenir el jove aquest dijous al seu domicili, a Terrassa.
Els Mossos van detenir el jove aquest dijous al seu domicili, a Terrassa. | Adrià Costa
M.S.
23 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:30h
El jutge ha enviat a presó, aquest divendres, aun dels detinguts per participar en una pallissa en grup durant la Festa Major de Terrassa. L'home, de 23 anys i veí de la ciutat, va quedar detingut pels fets, que van tenir lloc el 3 de juliol a la plaça Didó, i se n'ha decretat l'ingrés a presó, tal com han confirmat fonts de Mossos a aquest mitjà.Tenia antecedents per fets similars i ha entrat a garjola per intent d'homicidi i per lesions.

A causa de la pallissa, la víctima, que va ser abordada quan sortia d'un restaurant a fumar, va patir contusions pel cos i un trau al cap. A banda, va denunciar el robatori d'un telèfon d'alta gamma, 890 euros en efectiu i documentació.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, els Mossos tenen identificats a cinc dels agressors, i aquest dijous van practicar les dues primeres detencions, la de l'ara empresonat i la d'un menor. Anteriorment ja havien practicat agressions en grup per a endur-se material de valor. La investigació de la policia catalana continua oberta i s'esperen més detencions.