Terrassa activa el Pla d'Emergència Municipal per risc elevat d'incendi forestal

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es manté tancat per carretera en el terme de Terrassa

LaTorre
23 de juliol del 2021
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat aquest divendres el Pla d'Emergència Municipal en nivell d'alerta per l'alt risc d'incendi forestals al municipi. La decisió ha estat presa després d'un avís de la Direcció General de Protecció i l'activació del Pla Alfa 3 per part dels Agents Rurals per risc extrem de foc.

El Pla d'Emergència Municipal contemplta el contactepermanent amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), el reforç de la vigilància a l'entorn forestal de la ciutat i el tancament provisional de les zones de lleure. També es manté tancat l'accés motoritzat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac en el terme de Terrassa.

En aquesta situació de risc, les autoritats demanen a la ciutadania que evitin accedir a les zones forestals degut a l'elevat risc d'incendi, que extremin la vigilància en zones forestals i que truquin immediatament al 112 en cas de veure una columna de fum. Consulta en aquest enllaç els consells sobre com actuar en cas d'incendi i visita el Twitter d'Emergències Terrassa (@trsemergencies) per a conèixer l'evolució de la situació.