Doctor Prats posa la música al vídeo de Prodis d’aquest estiu

Al clip es pot veure el barri de Ca n’Anglada al so de “Caminen lluny” del grup terrassenc

M.R.
24 de juliol del 2021

Des de fa cinc anys, cada estiu la fundació Prodis de Terrassa publica a les seves xarxes el seu Vídeo de l'Estiu. Aquest any, la música del tradicional clip va a càrrec del grup egarenc Doctor Prats amb un dels seus grans èxits del 2019, Caminem lluny.

Per altra banda, el barri egarenc de Ca n'Anglada, amb el que Prodis té una estreta relació, és el protagonista de la peça. Al clip es poden veure diferents localitzacions com la plaça de Ca n'Anglada, l'Escola Ramon Pont, la Biblioteca del Districte 2 i diversos carrers del barri. A més, al vídeo també hi surt una de les patrones de la fundació més estimades i veïna de Ca n'Anglada, Carmen Aguilar.

També aparex el bar "Els Telers" on treballen persones amb capacitats diverses o el Teatre Pincipal i fins i tot, al final els mateixos integrants del grup Dotor Prats, envien una salutació i una dedicatoria a Prodis. D'aquesta manera, la fundació que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i paràlisi cerebral, es pretén deixar enrere estigmes i clixés als quals el barri ha estat sotmès en els darrers mesos desitjant un bon estiu a tothom.