Detinguts dos joves per una pallissa durant la Festa Major de Terrassa

Un té 23 anys i l'altre és menor, són veïns de la ciutat i tenen antecedents per fets similars

Els arrestats estan investigats per intent d'homicidi i per lesions.
Els arrestats estan investigats per intent d'homicidi i per lesions. | Mossos
Redacció
22 de juliol del 2021
Actualitzat el 23 de juliol a les 16:29h

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, un menor d'edat i un de 23 anys, veïns de Terrassa, per una pallissa que va tenir lloc el passat 3 de juliol, durant la Festa Major de Terrassa. Els fets van tenir lloc a la plaça Didó, després que la víctima sortís d'un restaurant per a fumar. El major d'edat va entrar aquest divendres a presó.

Els dos arrestats estan investigats per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i per lesions. La víctima va patir contusions pel cos i un trau al cap. A més, va denunciar el robatori d'un telèfon d'alta gamma, 890 euros en efectiu i documentació.

Després dels fets, del que va circular un vídeo a les xarxes socials, els Mossos van iniciar una investigació per identificar el grup de joves agressors. Gràcies als testimonis i a la gravació en qüestió s'han identificat a cinc presumptes autors. Tots ells tenen antecedents per fets similars, i en altres ocasions han actuat en grup intimidant a les víctimes. Anteriorment ja havien practicat agressions per a endur-se material de valor.

Aquest dijous, els investigadors han organitzat un dispositiu per detenir els autors als seus domicilis. Dels cinc identificats només n'han identificat dos. El menor ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que el major passarà a disposició judicial pròximament. La investigació continua oberta i s'esperen més detencions.