Presó per a l'home que en va apunyalar un altre aquest dilluns a la Rambla d'Ègara

L'agressor, de 57 anys i amb antecedents, va ser detingut al carrer Galileu després de fugir del lloc dels fets

M.S.
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:31h
L'home que en va apunyalar un altre, aquest dilluns a la tarda a la Rambla d'Ègara de Terrassa, ha ingressat aquest dijous a presó per un delicte de lesions. Així ho han confirmat els Mossos d'Esquadra a LaTorre. Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'home té 57 anys i comptava amb diversos antecedents penals.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns, cap a tres quarts de vuit del vespre, quan, després d'una discussió entre dos coneguts, l'agressor va agredir a un altre home, que va patir greus ferides al tòrax i al braç. Un caporal de la Policia Municipal de Terrassa va practicar-li un torniquet, ja que perdia molta sang. Va ser traslladat, conscient però en estat greu, a MútuaTerrassa.


L'agressor va fugir després de propinar cinc punyalades a la víctima, però un agent fora de servei va localitzar-lo poc després al carrer de Galileu. Policia Municipal i Mossos van arrestar el sospitós, que va ser traslladat a dependències policials. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat l'ingrés immediat a presó.