Successos

Denunciades vuit persones per molestar al veïnat del barri de Sant Pere

Els avisos de particulars a la policia van ser clau per detenir als infractors

per M.R., Terrassa, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 15:35 |
Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa | Policia Municipal de Terrassa
A les 19.35 hores del dimarts 20 de juliol, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada d'un particular que informava d'un grup de persones consumint marihuana i desprenent una forta olor. Els fets van ocórrer al carrer Ample, a l'altura del carrer de Gallifa, al barri de Sant Pere.

De seguida, un parell de patrulles de la Policia Municipal va presentar-se al lloc i va localitzar a cinc persones embrutant la via pública i molestant als veïns fent molt soroll. Els agents els van denunciar per aquests fets i a dos d'ells els van interposar una denúncia addicional per consum i possessió de drogues.


Més tard, a les 00.06 de la nit, la Policia Municipal va ser alertada de nou per un altre grup de persones que destorbaven el descans del veïns. Aquest cop al parc del Pla de la Font de l'Apotecari, també al barri de Sant Pere. En traslladar-se al lloc dels fets, els agents es van trobar amb tres persones fent molt de soroll i en estat ebri. Després d'identificar-los, van procedir amb les corresponents denúncies per molestar al veïnat.

 

Participació