Correus

Correus instal·la una màquina autoservei a l'oficina principal de Terrassa

Permet fer enviaments les 24 hores del dia

per Redacció, Terrassa, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 12:10 |
La màquina autoservei s'ha instal·lat fins ara a cinc ciutats catalanes, una d'elles a Terrassa. | Cedida
Correus ha instal·lat una màquina autoservei pel dispòsit de paquets a l'oficina principal de Terrassa, situada a la plaça de Jacint Verdaguer, número 1. És una de les cinc màquines que la companyia ha instal·lat a Catalunya. La resta es troben a Granollers, Vilanova i la Geltrú, Rubí i Barcelona.

El dispositiu permet que els clients dipositin i paguin els paquets, amb accés les 24 hores del dia i cada dia de la setmana. Consten d'un quiosc en què es pot pesar el paquet, calcular el pes, seleccionar el tipus d'enviament, pagar i imprimir l'etiqueta identificativa, i d'un forat en què es diposita el paquet.


La màquina es troba en una zona accessible situada al costat de l'entrada, i que no depenen de l'horari d'obertura dels locals. Segons la companyia, es tracta d'un sistema "molt senzill" en què els passos a seguir es troben indicats. El pagament només es pot efectuar amb targeta bancària.

Les indicacions estan disponibles en diversos idiomes, i fins i tot, el client pot registrar les seves dades per a pròxims enviaments. La companyia, a més, treballa per ampliar el servei i oferir-lo de manera inversa. D'aquesta manera, s'espera que pròximament els clients puguin recollir paquets, com devolucions de compres per Internet, tal com informa Correus en un comunicat. 


 

 

Participació