Llum verda del ple de Terrassa per concedir la Medalla de l'Esperit Esportiu a Vicky Losada

Abans de fitxar pel Manchester Cit, la ja excapitana del Barça femení ha guanyat el triplet

Vicky Losada, després de guanyar la Champions contra el Chelsea anglès per 4 a 0.
Vicky Losada, després de guanyar la Champions contra el Chelsea anglès per 4 a 0. | Twitter - @FCBFemení
23 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:33h
L'Ajuntament de Terrassa ha aprovat aquest divendres, durant el ple de juliol, atorgar la Medalla de la Ciutat de Terrassa a l’Esperit Esportiu a  la terrassenca Vicky Losada, capitana del Barça Femení la darrera temporada. Tots els partits hi han votat a favor. L'entrega del reconeixement tindrà lloc quan els serveis municipals tramitin l'expedient avui aprovat.

La proposta es va fer pública al ple de maig, de la mà del regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno, en virtud de la "trajectòria esportiva i la tasca de projecció de la ciutat" de Vicky Losada, que ha capitenejat l'equip que ha guanyat el triplet: Copa, Lliga i Champions. Dies enrere, la terrassenca va anunciar el seu fitxatge pel Manchester City anglès tot acusant la "falta de minuts" a les ordres de Lluís Cortés.

Vicky Losada, filla del barri de Can Parellada, s'ha erigit en els últims anys com una de les jugadores més destacades del panorama internacional, convertint-se en referent, dins i fora del camp la secció femenina del Barça en la seva tercera etapa al club. A banda de la Champions, aquesta temporada l'equip també s'ha imposat a la Lliga i la Copa del Rei, passant com un rodet per sobre de tots els rivals i guanyant tots els partits de les competicions estatals.