Un detingut per un apunyalament a la Rambla d'Ègara aquest dilluns

Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets

20 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:28h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home que en va apunyalar a un altre, d'uns 50 anys, aquest dilluns al vespre a la Rambla d'Ègara de Terrassa. Els fets van generar una gran expectació a la zona, on es van desplaçar dotacions de Policia Municipal, Mossos i SEM. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets, segons han confirmat fonts del cos a aquest mitjà.

Tal com ha pogut saber LaTorre, els fets haurien tingut lloc després d'una baralla entre coneguts cap a les 20 h. L'autor dels fets hauria fugit després de ferir a la víctima, que van assistir diversos vianants i agents de policia abans que arribessin els efectius sanitaris. Un caporal de la Policia Municipal li va aplicar un torniquet.

L'agressor va ser detingut poc després al carrer Galileu després que un policia fora de servei el localitzés a l'altura de la plaça de l'Anònima. L'home apunyalat presentava una ferida al tòrax i al braç, però es trobava conscient quan el serveis d'emergència van arribar. Va ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa en estat greu.