Denunciades 14 persones per incomplir el toc de queda a Terrassa el cap de setmana

La Policia Municipal valora "satisfactòriament" el compliment de les restriccions vigent

Redacció
19 de juliol del 2021
La Policia Municipal de Terrassa ha imposat aquest cap de setmana 14 denúncies per incomplir el toc de queda vigent des del 16 de juliol i que prohibeix sortir al carrer de 1 a 6 h de la matinada. D'aquestes, quatre es van interposar a un grup de tres persones que es trobava al carrer de l'Historiador Cardús a les 4.35 h de dissabte. Una més es va interposar a un home que passejava a la 1.28 h pel carrer de Magallanes.

A la 1.11 h de diumenge, cinc persones van quedar denunciades quan es trobaven al carrer de Sicília, a l'altura del carrer de Nàpols. Els agents també van sancionar dues persones que bevien begudes alcohòliques a la 1.10 h al carrer del Periodista Grané, fet pel qual també van quedar denunciats. 

La resta de denúncies van ser per un home que passejava pel carrer de la Rectoria a la 1.43 h, i per a dues persones que formaven part d'un grup de set que cantaven i tocaven la guitarra al carrer d'Europa. La resta van marxar corrent en veure la presència policial. Els dos interceptats van ser sancionats per causar molèsties al veïnat, consumir begudes alcohòliques i incomplir el toc de queda.

Tot i aquestes actuacions, la Policia Municipal valora "satisfactòriament" el compliment de les restriccions vigents, ja que les intervencions "han estat residuals". En la mateixa direcció, es demana que qui es vulgui moure entre la 1 i les 6 h porti el certificat d'autoresponsabilitat del Govern.