Les obres per pacificar l'entorn del Vapor Gran començaran el 26 de juliol

Es restringirà el pas de vehicles a trams dels carrers de la Rutlla i del Portal Nou

El carrer del Portal Nou es vianalitzarà entre els carrers de la Rutlla i del Racó.
El carrer del Portal Nou es vianalitzarà entre els carrers de la Rutlla i del Racó. | GSV
Redacció
18 de juliol del 2021
L'Ajuntament de Terrassa començarà les obres de vianalització de l'entorn del Vapor Gran el pròxim dilluns 26 de juliol. Els treballs, que tenen un pressupost de 291.500 euros, tenen una durada prevista de dos mesos. Amb aquests treballs, segons fonts municipals, es vol revitalitzar i dinamitzar l'espai perquè "tingui una identitat pròpia i estigui ben connectada amb el Centre".

Concretament, es vianalitzaran el carrer de la Rutlla entre els carrers de la Vall i del Portal Nou i el carrer del Portal Nou entre els carrers de la Rutlla i del Racó. Als dos trams es faran obres de l'asfalt per convertir el sòl en una plataforma única, sense vorera ni calçada, per donar prioritat als vianants.

 

D'aquesta manera, s'alliberarà la gran cruïlla del carrer del Portal Nou, el carrer Miquel Casas i el passeig del Vapor Gran. També es preveu ampliar la xarxa de clavegueram d'aquesta zona i instal·lar càmeres a la cruïlla del carrer de la Rutlla i el carrer de Sant Genís per a controlar l'accés a la zona i millorar-hi el sistema d'enllumenat públic.

Els treballs constaran de dues fases. Entre el 23 de juliol i el 3 de setembre, les obres del carrer del Portal Nou fins al carrer de Miquel Casas, i també s’adequarà la plaça del carrer de la Rutlla. Del 6 al 30 de setembre es duran a terme les obres del tram del carrer del Portal Nou que va del carrer de Miquel Casas fins al carrer del Racó. Els treballs comportaran afectacions de trànsit que se senyalitzaran a la zona afectada i s'anunciaran pels canals oficials de l'Ajuntament de Terrassa.