Torna el cinema a la fresca al MNACTEC amb la pel·lícula «Pròxima»

El preu de cada sessió és de 2 euros i es recomana comprar l'entrada anticipada

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya | Cedida
M.R.
15 de juliol del 2021
El cicle de cinema a la fresca torna al juliol organitzat pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC). La recerca científica és el tema principal d'aquesta cinquena edició amb la projecció de les pel·lícules Madame CuriePróxima i Ad Astra. El preu de cada sessió és de 2 euros i es recomana comprar l'entrada anticipada en línia o bé al museu per a assegurar-se la plaça a cada pel·lícula.

Després de la projecció de Madame Curie el passat 9 de juliol, aquest divendres, dia 16, a les 21.30 h es projectarà Pròxima (2019, França), en una altra sessió de bon cinema en un entorn inimitable. En aquest film, Sarah és una astronauta francesa que s'entrena a l'Agència Espacial Europea a Colònia. És l'única dona dins del programa i viu sola amb Stella, la seva filla de set anys. Quan Sarah és escollida per formar part de la tripulació d'una missió espacial d'un any de durada anomenada Próxima, es produeix un distanciament en la relació entre mare i filla.


El cicle es tancarà el divendres 23 a les 21:30 amb el film nord-americà Ad Astra (2019), del director  James Gray. Brad Pitt interpreta a l'astronauta Roy McBride, que viatja als límits exteriors del sistema solar per trobar el seu pare perdut i desxifrar un misteri que amenaça la supervivència del nostre planeta. El seu viatge revelarà secrets que desafien la naturalesa de l'existència humana i el nostre lloc en el cosmos.