Quina nota de tall tenen les carreres que s'imparteixen a Terrassa?

El grau d'Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials encapçala el rànquing amb un 12,79

Façana de l'edifici central de l'ESEIAAT, al campus UPC de Terrassa.
Façana de l'edifici central de l'ESEIAAT, al campus UPC de Terrassa. | UPC Terrassa
Redacció
14 de juliol del 2021

Ja es coneixen les notes de tall per a les carreres universitàries de cara al curs que ve, i per tant, també de la vintena de titulacions que s'imparteixen a les facultats universitària de Terrassa. La nota de tall de les carreres de la ciutat presenten una tendència a l'alça, i són poques les que baixen respecte al curs anterior.

El rànquing el lidera Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials, amb un 12,79 (dues dècimes més que al curs passat). La segueix Enginyeria en Vehicles Aeroespacials, amb 12,406 (mig punt més que l'any passat), i en tercera posició hi ha Enginyeria en Disseny Industriali Desenvolupament de Productes, amb 11,128, seguida de Disseny, Animació i Art Digital (10,074).


Per entrar a Cinematografia de l'ESCAC cal un 9,44 (dues dècimes menys que al curs passat), i la segueixen Infermeria (8,936) i Òptica i Optometria (8,154). Aquestes dues últimes carreres pugen un punt respecte a la nota de tall de l'any passat. Per darrere s'hi troben Enginyeria de Tecnologies Industrials (8,028, tres punts més que l'any passat) i Disseny i Desenvolupament de Videojocs, que puja un punt fins al 7,170. Enginyeria Industrial (7,096) i Multimèdia (6,286) tanquen la llista de les carreres amb més d'un 5 de nota de tall.

A l'altra cara de la moneda s'hi troben les titulacions on n'hi ha prou amb un aprovat per entrar-hi. Són les de Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució (Escodi), Teràpia Ocupacional a l'EUIT, Enginyeria en Sistemes Audiovisuals (UPC) i Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Màrqueting i Comunicació Digital a l'Euncet Business School.