Cultura

La Factoria Cultural de Terrassa acollirà una gala plena d’estrelles internacionals del ballet

Lucia Lacarra, Agnes Letestu o Vincent Chaillet són alguns dels artistes que han donat classe a les joves promeses del Programa d’Alt Rendiment en dansa

per M.R., Terrassa, Catalunya | 14 de juliol de 2021 a les 17:00 |
Lucia Lacarra, Matthew Golding i Ilya Jivoy | Cedida
El divendres 16 de juliol a les 20 hores, la Factoria Cultural de Terrassa acollirà la gran gala que posa punt final al Summer Intensive del Programa d'Alt Rendiment (PAR) en dansa. Aquesta nova plataforma de formació té l'objectiu de fer de catapulta per als joves ballarins que volen fer el salt al món professional. Els alumnes, d'entre 16 i 22 anys, han treballat del 6 al 16 de juliol a les instal·lacions de la Factoria Cultural amb classes de dansa al matí i treball de producció a la tarda.

El curs tancarà amb una gala en la qual actuaran els professors, entre els quals destaquen les estrelles internacionals de la dansa Agnes Letestu i Vincent Chaillet, de l'Òpera de París, Ilya Jivoy, del Teatre Mariinsky, Lucia Lacarra i Matthew Golding. En l'espectacle també hi participaran els alumnes del Summer Intensive PAR, que interpretaran una coreografia de Lenz Chang, l'Òpera de Roma, i Ilya Jivoy.


A més, Julia Martí, una de les alumnes destacades de la primera promoció del PAR que s'està fent lloc al món professional, serà una de les convidades especials a la gala juntament amb Ricardo Castellanos, estrella del Ballet Nacional de Noruega. Al segon acte, Martí i Castellanos interpretaran el pas a dos de Giselle.

Encara es poden adquirir entrades a la web de la Factoria Cultural de Terrassa a uns preus que oscil·len entre els 20 i els 30 euros. L'espectacle garanteix la distància entre els assistents dins del marc de mesures de seguretat per la Covid-19.

 

Participació