Successos

Fotos i Vídeos | Un incendi a Castellví de Rosanes deixa una gegant columna de fum visible des de Terrassa

Més de vint dotacions de Bombers estan treballant sobre el terreny per extingir les flames

per S.B., Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 13 de juliol de 2021 a les 18:27 |
La columna de fum de l'incendi de Castellví de Rosanes des de Terrassa | Anna Mira

Una enorme columna de fum visible des de diversos punts del Vallès amaga un virulent incendi de vegetació a la Serra de l'Ataix de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat) i que ja afecta a part del terme municipal de Martorell. L'avís s'ha donat a un quart de cinc de la tarda.   

Els Bombers han desplaçat més d'una trentena de dotacions (29 unitats terrestres i nou helicòpters) per apagar les flames. Des del cos d'emergència han explicat que l'estratègia per combatre aquest foc és un atac contundent al principi per intentar estabilitzar-lo el més aviat possible. Tot i això, les flames -que ja han cremat nou hectàrees- estan sent empeses pel vent creant diversos focus secundaris en descendent. 
 

Bombers també ha demanat a la població dels barris de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes que es confinin a casa per seguretat. Cal desmentir que l'incendi s'hagi produit a la Serra de Collserola, tal com han apuntat alguns usuaris a les xarxes socials. Es tracta de la zona forestal pròxima a Martorell. 
     

 

Participació