L'emotiu missatge d'una veïna de Terrassa sobre la importància dels casals cívics per a la gent gran

La Carmen, usuària del centre cívic de les Arenes, assegura que en aquests espais, la gent gran "aprèn a somiar i s'il·lusiona de nou"

Redacció
13 de juliol del 2021
La pàgina de Twitter d'Equipaments de la Generalitat ha compartit un emotiu missatge escrit per una usuària del Centre Cívic del barri egarenc de les Arenes, la Carmen, qui remarca la importància d'aquests espais per a combatre la sol·litud en la gent gran.

Després de la pandèmia, que ha suposat un any i mig d'aturada de l'activitat d'aquests equipaments, la Carmen assegura que "s'ha adonat del que signifiquen els casals cívics per a la gent gran". Aquests espais, explica, són el "motor pel benestar físic i mental" dels usuaris, una "font de vitalitat" per a persones que "van perdent la capacitat de sorprendre's i il·lusionar-se".

Allà, afegeix, s'hi crea una xarxa de noves amistats "fort", en què els usuaris es coneixen en una etapa de la vida en què els llaços socials "es necessiten per una bona salut mental". I és que, conclou, als casals, la gent gran "hi aprèn a somiar, t'il·lusiones novament i t'envoltes de persones a qui pots recórrer en mals moments i que sempre tenen una mà amiga disposada a sostenir-te". Pots llegir el text sencer sota aquestes línies.