Aquests són els membres del nou secretariat de l'ANC Terrassa

Canvien els càrrecs de coordinador, secretari, tresorer, i responsable de local i comunicació

Els membres del nou secretariat de l'ANC Terrassa.
Els membres del nou secretariat de l'ANC Terrassa. | ANC Terrassa
LaTorre
13 de juliol del 2021
La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Terrassa ha anunciat el canvi de secretariat abans de la parada estival i amb la mirada posada amb l'11 de setembre. La nova coordinadora és Teresa Maria Cribillers, Àngels Puig és la nova secretària, i Lluís Sobrevia n'és el tresorer. Oriol Capellas, que és un dels secretaris nacionals, és el nou responsable del local, i Maria Bonastre és la responsable de comunicació.

El local de l'agrupació, situat al carrer Torrent, 153, seguirà obert els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h fins al 30 de juliol. Després, romandrà tancat fins al dilluns 16 d'agost, en què ja s'hi podran comprar les samarretes per a la Diada de l'11 de setembre i els bitllets d'autocar per anar a la manifestació de Barcelona.

Segons el membre del nou secretariat, arriben a les vacances "amb molta il·lusió i nombrosos projectes de cara a la tardor". També continuarà la campanya "A prop de casa" per promoure el consum local i la de sobirania fiscal. En aquest sentit, expliquen que informaran al respecte a través de les seves xarxes socials.