SUCCESSOS

Fotos i vídeos | Cremen nou hectàrees en un incendi a la urbanització de les Martines de Terrassa

Algunes famílies han estat desallotjades i els Bombers hi ha desplaçat fins a 15 dotacions

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 10 de juliol de 2021 a les 19:51 |
L'incendi, a Terrassa. | Anna Mira.
La urbanització de les Martines de Terrassa pateix des de les set del vespre d'aquest dissabte un incendi forestal. Bombers de la Generalitat ha activat 5 mitjans aeris i 10 de terrestres per tal de sufocar el foc. 

L'Ajuntament ha activat el Pla d'Emergència per l'incendi de Les Martines. De moment el foc no ha afectat cap habitatge ni hi ha ferits. No obstant això, el mateix alcalde, Jordi Ballart, ha informat que hi ha dues famílies desallotjades i tres de confinades. En concret de carrer de la Carena del Mas Bellver, i la resta del carrer estan confinats. S'ha habilitat la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa per acollir persones desallotjades. 

 

Segons indica el mateix cos de Bombers, l'incendi s'hauria produït en una zona de camps i avançaria de manera descendent, és a dir, cap a la zona forestal. S'han activat dos helicòpters comandament, dos helicòpters bombarders, dos avions vigilància i atac i 15 dotacions terrestres per apagar l'incendi. 
 
A hores d'ara és molta l'expectació de veïns que alertats pel foc i per les contiunades sirenes s'han desplaçat a zones pròximes per veure l'abast de les flames i el fort fum.   

24 hores després de declarar-se l'incendi, diumenge a la tarda els bombers han donat per extingit l'incendi, després de remullar durant tota la nit i el dia la zona per evitar cap revifalla. En total han cremat en total nou hectàrees de zona forestal. 
 

 

Participació