El PSC demana convocar de manera urgent el Consell Municipal de Seguretat

El principal partit a l'oposició ha lamentat que l'alcalde, Jordi Ballart, hagi sortit a donar explicacions tres dies després de la primera agressió

Alfredo Vega durant la roda de premsa de seguretat de Terrassa.
Alfredo Vega durant la roda de premsa de seguretat de Terrassa. | Cedida
A.M
08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 14:54h
El PSC ha alertat de l’increment de la inseguretat a Terrassa, arran dels fets dels últims dies i adverteix que la situació pot empitjorar a partir de la nova organització de la Policia Municipal. Segons el portaveu del principal partit a l'oposició, Alfredo Vega, ha lamentat la falta de comunicació i transparència de l'alcalde respecte de les dues agressions que es van produir a Terrassa durant el cap de setmana de Festa Major: "Ballart s’ha vist obligat a sortir públicament tres dies després de la primera agressió". "Sembla que ho vulguin amagar", ha dit el primer secretari del PSC. 

Des del partit s'ha reclamat, de manera "urgent i immediata convocar el Consell Municipal de Seguretat"."És inadmissible que encara no s’hagi convocat, després de reiterades demandes de l’oposició i donades les circumstàncies actuals".

Per la seva banda, el regidor socialista Javier García ha alertat que aquesta situació d’inseguretat es pot veure agreujada a partir de la nova estructura que el Govern vol implantar en la Policia Municipal. El regidor del PSC ha avisat que el projecte "preveu la supressió d’algunes unitats que són fonamentals per a la prevenció de delictes com les agressions i els robatoris". "No entenem que en un moment en el que la percepció d’inseguretat està creixent, el govern pretengui reduir aquesta unitat en lloc de reforçar-la", ha afirmat García.