Bruno Oro i Clara Segura presenten «Cobertura» a la Factoria Cultural de Terrassa

L’obra arriba a la ciutat després d’haver-se suspès per la pandèmia i posteriorment per afonia de la protagonista

M.R.
08 de juliol del 2021
Bruno Oro i Clara Segura sobre l'escenari
Bruno Oro i Clara Segura sobre l'escenari | Cedida
Aquest dissabte 10 de juliol Bruno Oro i Clara Segura tornen a compartir escenari a la Factoria Cultural de Terrassa amb Cobertura, una comèdia inspirada en la sèrie de TV3, Vinagre. Igual que a la sèrie, els actors interpretaran a múltiples personatges durant la funció, en la que no hi faltaran els més cèlebres com les caixeres Yeni i Eli.

Clara Segura debuta com a directora i Bruno Oro i Alejo Levis són coautors del text. Cobertura és una comèdia que gira entorn de diversos temes: l'amor i el desamor, el fracàs i l'èxit al món del cinema i com la tecnologia afecta les relacions humanes.

La història se centra en la relació entre Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí interpretat per Bruno Oro, i la seva parella, l'actriu Roxana, interpretada per Clara Segura. Les seves carreres es troben en punts diferents, Guillermo, en declivi professional, rep un homenatge per la pel·lícula que el va dur a la fama i on va conèixer a la Roxana fa deu anys, i ella ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i professionalment es troba en el seu millor moment. L'homenatge podria ser un moment per fer-los recordar el que els va unir, però un imprevist planetari fa que tot es compliqui.

Encara es poden adquirir entrades a la web de la Factoria Cultural de Terrassa a un preu de 20 euros. L'espectacle garanteix la distància entre els assistents dins del marc de mesures de seguretat per la Covid-19.