11 estudiants d'FP dual s’incorporaran el curs vinent a les escoles bressol de Terrassa

Després de la primera prova amb tres alumnes de pràctiques, totes les escoles n’incorporaran un

La tinenta alcalde, Teresa Ciurana, amb les estudiants d'FP dual
La tinenta alcalde, Teresa Ciurana, amb les estudiants d'FP dual | Ajuntament de Terrassa
M.R.
07 de juliol del 2021
La tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha anunciat que el curs vinent les 11 escoles bressol de Terrassa tindran un estudiant de Formació Professional dual en pràctiques. Ho ha fet en l’acte d’entrega de diplomes a les tres alumnes del curs 2020-21 a l’Escola Bressol Municipal La Casona. Davant dels resultats d’aquesta primera prova, l’Ajuntament ha decidit augmentar l’oferta de beques d’FP dual a 11, de tal manera que totes les escoles bressol de Terrassa tindran a un estudiant en pràctiques.

La tinenta alcalde ha valorat molt positivament la primera edició i ha reforçat el compromís del consistori amb l’FP dual: "Hem fet el primer pas, ara cal seguir endavant. Volem fer més gran el projecte perquè creiem en aquest sistema". En el programa de Govern, queda recollit el compromís d’impulsar tant la Formació Professional general com la dual. Ciurana ha declarat que no descarta que "en un futur hi hagi diferents especialitats, fent pràctiques en serveis municipals”.

Aquest primer conveni signat el 2020 entre Ajuntament i l’Institut Montserrat Roig, que imparteix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Educació Infantil, contemplava que tres alumnes realitzarien 100 hores de formació en centres de treball al setembre i 25 hores setmanals de pràctiques remunerades durant la resta del curs a les escoles La Casona, Ginesta i Vallparadís.