Homofòbia

Desenes de persones diuen «prou» a les agressions homòfobes a Terrassa

S'ha llegit un manifest per rebutjar la mort d'un jove homosexual a Galícia

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 8 de juliol de 2021 a les 19:00 |
Imatge de la concentració a Barcelona per l'assassinat del Daniel. | Anna Mira
Desenes de persones s'han aplegat aquest dijous a la tarda al Raval de Montserrat per dir "prou" a les agressions homòfobes. La concentració, organitzada pel col·lectiu LGTB Terrassa, ha llegit un manifest denunciant la mort d'un jove homosexual a Galícia aquest passat cap de setmana.

En el text que s'ha llegit han lamentat que encara s'agredeixi les persones per la seva condició sexual i s'han reivindicat els drets de totes elles, independentment de la seva orientació. En acabar, s'ha aplaudit i s'ha fet un minut de silenci per recordar a Samuel.

 

Nombroses persones amb banderes de l'orgull s'han reunit per demostrar que la ciutat rebuja aquestes agressions. A més a més, des el col·lectiu local, s'ha deixat un mural perquè tothom qui ho vulgués pogués expressar els sentiments. A l'acte hi ha assistit l'alcalde, Jordi Ballart, i diversos regidors de l'Ajuntament. 

Cal recordar, que abanda de la mort del jove, aquests dies també s'ha conegut l'agressió d'un jove, el passat 26 de juliol, durant el transcurs de la Festa Major de Sant Cugat. 

 

Participació