L’Ajuntament reformarà dues parcel·les als barris de Ca n’Anglada i del Centre

Els terrenys estan situats a l’avinguda de Barcelona i a l’antiga fàbrica tèxtil Industrial Freixa

Parcel·la de l'avinguda de Barcelona on es faran les obres.
Parcel·la de l'avinguda de Barcelona on es faran les obres. | GSV
M.R.
06 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:35h
L’Ajuntament de Terrassa ha començat els tràmits per a iniciar obres a dos terrenys ubicats al barri de Ca n’Anglada, concretament a l’avinguda de Barcelona, 154, i al barri delCentre, on estava l’antiga fàbrica tèxtil Industrial Freixa, al número 257 de la carretera de Montcada.

Els tràmits dels dos espais s’inicien per la no execució dels objectius previstos en el Pla d’Ordenació Urbanística  Municipal (POUM). El Consistori demanarà als propietaris del terreny a l’avinguda de Barcelona que presentin un projecte de reparcel·lació i urbanització, i als de l’antiga  fàbrica, un pla de millora. En cas de no presentar cap projecte, l’Ajuntament tindrà la potestat d’iniciar les obres d’urbanització.

La superfície ubicada a l’avinguda de Barcelona és de 1.353 m², abarcant les parcel·les dels números 150 al 154. Les obres previstes tenien com a objectiu ampliar equipaments i completar el front edificat a l’avinguda.

En el cas del terreny a la carretera de Montcada, compta amb 3.136 m² i els edificis de l’antiga fàbrica Industrial Freixa, que posteriorment va adquirir l’empresa Filcolor, actualment estan en desús. L’objectiu del POUM és conservar la xemeneia de 21 metres de l’antiga fàbrica, alliberar espai per a construir nous habitatges i millorar la connexió entre els barris del Centre i del Segle XX amb un pas entre la carretera de Montcada i l’espai central del Vapor Gran.