successos

Ballart sobre els casos de violència: «ni girem l'esquena ni minimitzem la realitat»

L'alcalde de Terrassa assegura que no els tremolarà el pols per garantir la seguretat a la ciutat

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 5 de juliol de 2021 a les 18:00 |
Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart | Adrià Costa
Després d'un cap de setmana de Festa Major amb alguns casos de violència a la ciutat, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha emès un comunicat a les xarxes socials on afirma que "ni girem l'esquena ni minimitzem la realitat que estem vivint". L'alcalde assegura que condemnen "rotundament" la violència i admet que els preocupa "la sensació d'inseguretat i perill que es pot generar a la ciutat".

Dissabte al matí, l'endemà de l'agressió per un grup de persones a de Terrassa, la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra van acordar reforçar la presència policial durant la festa local. La investigació per aquest cas i també per una suposada agressió amb matxets a plena llum del dia es mantenen obertes i "s'està treballant amb la identificació i detenció dels agressors". 


A hores d'ara els Mossos d'Esquadra no tenen cap persona identificada ni detinguda, ha pogut saber LaTorre. L'alcalde està en contacte amb el departament d'Interior per incrementar la presència de Mossos a la ciutat "de manera immediata". "La seguretat és una prioritat i no ens tremolarà el pols per garantir-la", conclou Ballart. 
 

 

Participació