Policia Municipal i Mossos reforcen el dispositiu de seguretat de la Festa Major de Terrassa

Ballart recorda que la mascareta segueix sent obligatòria en espais tancats i on no es pot garantir la distància de seguretat

Policia Municipal de Terrassa.
Policia Municipal de Terrassa. | Aj. Terrassa
A.M i S.B.
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:56h
La primera nit de Festa Major de Terrassa s'ha saldat amb alguns incidents a la zona del carrer de la Rasa i la plaça Didó, on es va atendre a una persona ferida i s’ha detingut a una persona. Per reforçar i adaptar el dispositiu de seguretat de la Festa Major, aquest dissabte al matí, els responsables de la Policia Municipal de Terrassa i els Mossos s'han reunit amb l'alcalde, Jordi Ballart. 

S'ha acordat continuar amb l’actuació coordinada entre cossos, previst al dispositiu de seguretat de la Festa Major d’enguany, i reforçar-lo en el cas que sigui necessari. L’objectiu és atendre i preveure les diferents situacions que es puguin anar produint, en un format de celebració nou, condicionat per les mesures i restriccions vigents.

L’objectiu, a més de preservar la seguretat als carrers de la ciutat, és el del compliment de les mesures per prevenir els contagis de Covid-19. En aquest sentit, l'alcalde de Terrassa, Jordi Balllart, ha llançat un missatge de tranquil·litat i ha recordat que "per garantir la seguretat es va incrementar un 50% la presència d’agents de la Policia Municipal al carrer".

En aquest mateix sentit, ha assenyalat que s’està treballant de forma coordinada amb els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també amb Eco-Equip, l’empresa encarregada de la neteja i recollida de residus, per assegurar el correcte desenvolupament de la festa.

Finalment l'acalde també ha recordat la importància de respectar les mesures de seguretat per evitar la propagació dels contagis per coronavirus. "Hem de ser responsables i
recordar que la mascareta segueix sent obligatòria en espais tancats i actes en què no és possible mantenir la distancia de seguretat". 

Programa de la Festa Major de Terrassa 2021 by naciodigital on Scribd